Dienstenchequebedrijf ’t Gerief is op zoek naar huishoudhulpen. De huishoudhulpen van’t Gerief steken de armen uit de mouwen en gaan op zoek naar collega’s.

Op 8 februari is niets hen te gek: verkleed als huishoudhulp zijn ze aanwezig tijdens de carnavalstoeten van Kasterlee en Lichtaart waar ze de toeschouwers zullen proberen te enthousiasmeren voor hun superjob.
 
Collega’s gezocht – superjob aangeboden
’t Gerief zoekt in Kasterlee en Lille mensen die goesting hebben om als huishoudhulp aan de slag te gaan. Om geïnteresseerden goed uit te leggen wat die job ‘huishoudhulp’ juist inhoudt, organiseert ’t Gerief jobdagen.
 
De huishoudhulpen van ’t Gerief zeggen dat het een superjob is: je kiest je uren zelf (ideaal voor alleenstaande ouders!), je werkt vlak bij huis bij vaste klanten en de job is erg gevarieerd.

De huishoudhulpen geven aan dat ze graag bij ’t Gerief werken: vriendelijke begeleiding waar je met alle vragen terecht kan (huishoudhulpen voelen zich nooit een nummer), goed loon, correcte administratie.

Huishoudhulpen van ’t Gerief kennen elkaar: ze komen regelmatig samen voor werkoverleg en opleiding. Dat ze kunnen samenwerken met zo’n toffe groep collega’s is voor velen van hen zeer belangrijk.
 
Jobdagen
In samenwerking met de PWA’s van Kasterlee en Lille organiseert ’t Gerief jobdagen. Deze gaan door op 19, 21 en 22 februari in Lichtaart, Tielen, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande en Lille. De jobdagen zijn vrije inloopmomenten, vooraf inschrijven is niet nodig.

Geïnteresseerden krijgen vrijblijvend informatie over de job en kunnen zelfs onmiddellijk solliciteren als ze dit wensen. Je kan een persoonlijk gesprek hebben met de jobcoach van de regio die klaarstaat om in te gaan op alle prangende vragen. Alle geïnteresseerden zijn welkom, ook zij die nog eventuele twijfels hebben!
 
Huishoudhulpen in actie!
De betrokkenheid van de medewerkers van ’t Gerief is groot en samen gaan ze op zoek naar collega’s. De huishoudhulpen van Kasterlee en Lille gaan de komende dagen in hun gemeente op stap met affiches en flyers om hun job en de jobdagen in beeld te brengen. Op 8 februari voeren de huishoudhulpen een ludieke actie: tijdens de carnavalsoptochten van Kasterlee (nabij kruispunt Pater Damiaanstraat en Mgr Heylenstraat) en Lichtaart (aan de kerk) zullen ze – verkleed als huishoudhulp - iedereen over ’t Gerief vertellen!
 
’t Gerief
’t Gerief is een sociaaleconomisch dienstenchequebedrijf. Het werd in 2005 opgericht door OCMW’s en PWA’s van Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Kasterlee, Lille, Olen en Vorselaar.

Via de Dienst Huishoudhulp en de Strijkdienst biedt het bedrijf tewerkstelling aan ruim 230 medewerkers. ’t Gerief heeft ook aandacht voor mensen die het moeilijker hebben om elders een job te vinden. De beide diensten staan voor kwaliteit wat onder meer bereikt wordt door een goede ondersteuning en opleiding van de medewerkers.
 
Meer informatie
Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met ’t Gerief via 014 – 28 57 57 of info@tgerief.be.

Op http://www.tgerief.be vind je de tijdstippen en locaties terug.
 
Foto's : enthousiaste huishoudhulpen zoeken collega’s in Kasterlee en Lille / Nnieuws.